Thursday, December 24, 2009

En3 mengenai HyproBulkSms.

Salam,
kpd pengunjung2ku … en3 arinie. bkisar ttg HyproBulkSms.
hyprobulksms
apa itu HyproBulkSms??
PRODUK
e-HyProBulkSMS
adalah sebuah sistem perkhidmatan penghantaran pesanan ringkas secara "bulk" pukal. Sistem ini boleh menghantar ribuan pesanan ringkas serentak dalam bentuk SMS, MMS, Wap Push, Flash Messaging dan banyak lagi kepada kumpulan sasaran. Sistem ini telah dibangunkan oleh anak tempatan dan berkeupayaan mengendalikan penghantaran ribuan pesanan ringkas ke serata dunia "global" dengan kos yang amat rendah berbanding penggunaan "flyers" rumah kerumah serta tangan ke tangan, media akhbar dan elektronik sediada. Penghantaran dan penerimaan SMS di telefon tangan "handphone" terbukti berkesan apabila penerima akan terus membuka pesanan ringkas mereka secepatnya dan menyimpannya untuk tujuan rujukan; tidak seperti kertas-kertas "flyers" yang bakal dibuang tanpa penerima membacanya terlebih dahulu. Peralatan "handphone" adalah sesuatu yang begitu berharga dan bernilai kepada pemiliknya. Setiap pesanan ringkas pasti dibaca dan akan tersimpan jika tidak dipadamkan.
KEGUNAAN
Sistem e-HyProBulkSMS
ini amat bersesuaian kepada syarikat-syarikat atau individu-individu yang mempunyai pelangan tetap dimana pihak syarikat boleh mewar-warkan sebarang promosi, diskaun, ucapan dan jemputan berhubung samada potongan diskaun, ucapan harijadi, jemputan pelancaran produk dan sebagainya. Individu-individu juga boleh menggunakan perkhidmatan ini bertujuan seperti jemputan perkahwinan, kenduri kendara, kematian, jemputan rumah terbuka dan sebagainya. Jika sistem ini digunakan oleh persatuan atau jawatankuasa, ianya boleh dihantar bagi tujuan seperti pemberitahuan kegiatan riadah masjid-masjid, gotong-royong, mesyuarat kawasan dan lain-lain.
HARGA
Sistem e-HyProBulkSMS ini amat murah jika dibandingkan dengan sistem-sistem sediada. Sistem ini dijual dengan harga RM250.00, RM500.00 dan RM1,000.00. SMS "bulk" pukal dijual serendah RM75.00 untuk 500 pesanan ringkas "SMS" yang boleh digunakan serta merta.
Sistem ini boleh dihantar ke serata pelusuk tanahair di Malaysia... bahkan di dunia... tak percaya!!! telefon saya(akuzakie) di 017-4003152 untuk keterangan...
PERBANDINGAN & KEKUATAN
Pasti ada yang beranggapan bahawa 500 pesanan ringkas tersebut bernilai 15sen untuk satu pesanan ringkas, bukan!!! Disinilah terletak kekuatan sebenar perkhidmatan kami, walaupun 15sen untuk satu pesanan ringkas, ianya bukan hanya kepada penggunaan SMS sahaja, tetapi merangkumi penggunaan MMS, Wap Push, Flash Messaging dan banyak lagi.... cuba anda bandingkan dengan harga dari syarikat-syarikat telekomunikasi sediada... kami pasti yang termurah!!!...
Jika anda membeli RM360.00 untuk 4,000 pesanan ringkas, nilai satu pesanan ringkas telah jatuh kepada 9sen... 9sen untuk SMS, MMS, Wap Push, Flash Messsaging dan lain-lain!!! fuhhhh... cukup murah!!!
Sistem e-HyProBulkSMS ini pada dasarnya hanya boleh digunakan di internet sahaja melalui samada komputer riba "laptop" dan komputer biasa yang boleh disambungkan ke internet... TERKINI!!! pengguna juga boleh menggunakan sistem ini jika pengguna tersebut mempunyai "handphone" yang boleh melayari internet... kami sentiasa akan mempertingkatkan sistem e-HyProBulkSMS dari masa ke masa tanpa ada penambahan dari pembayaran RM500.00 tersebut. Pengguna pastinya akan menikmati kemudahan-kemudahan yang disediakan dengan sepenuhnya tanpa kekangan kewangan!!!
Jadi, apa tunggu lagi!!! telefon saya (akuzakie) 017-4003152 dan belilah Sistem e-HyProBulkSMS dengan segera, dapatkanlah penerangan dari kami sepenuhnya...
tq
layari –> http://www.330hyper.com/e-hyprobulksms.html utk keterangan lanjut…
Jika sudah bminat.. dan ingin sertai saya(akuzakie).. sila buat pendaftaran disini:-
--> Jadi Reseller mcm SAYA


kemudian hubungi sy utk urusan bank-in payment. tqvm.

p/s: pada hemat sy… anda! jika seorg bussinessman/women.. photographer… perlukan khidmat sms utk mempromosikn
perniagaan anda.. inilah salah satu alternatif yg sgt efficient… cubalah.. ;D

No comments: